Iskustva

Jedno predivno i poučno iskustvo na kojem smo moj suprug i ja upoznali onu ljepšu i lakšu stranu poroda i pripremljeni smo jako dobro za porod, dojenje i postpartum.Svakako preporučujemo svima jer uz Dorinu stručnu pomoć znamo puno više i spremni smo za ono najljepše!
– Ivana


Predivno iskustvo tečaja za trudnice na kojem smo muz ja dobili sve potrebne informacije, u ugodnoj i opustenoj atmosferi. Uvazavaju se svi sudionici, razmijenili smo misljenja i dobiju se odgovori na pitanja te podrska i povecano samopouzdanje. Preporucam svakoj trudnici/paru da dodu te uzivaju kao i mi.
– Mateja


Predivno iskustvo nakon kojeg ćete se osjećati spremno za ono što vam dolazi. Puno praktičnih primjera koji nam pokazuju što sve porod uistinu jest, kako se pripremiti za dojenje, njega bebe, nošenje bebe i još puno toga. Za kraj izlazite s osmijehom na licu i Dora vas mora uvjeriti da je tečaj gotov jer je vrijeme s njom uistinu proletjelo u znanju i pozitivi. Iskrene preporuke za ovu mladu divnu ženu, njezine radionice, ali i njezin trudnički tečaj koji je certificiran i priznat u našoj bolnici.
– Romana


U ugodnoj atmosferi saznaješ o porodu, postpartumu i dojenju ako to prolazite prvi puta, ponavljaš i sagledavaš stvari iz možda novog kuta ako već znaš što znači postati i biti mama.
– Maja


Pohađajući trudnički tečaj i čitajući preporučenu literaturu upoznala sam drugu stranu poroda, drugačiju od one koja nam se prezentira u bolnici, filmovima… Svakako preporučam trudnicama ovu vrstu tečaja jer će u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, s manjom grupom ljudi, saznati puno toga što će je učniti hrabrijom i spremnijom za porod
– Jelena


Prekrasno iskustvo poroda zahvaljujući Dori.
– Kristina K.


Predivno iskustvo tečaja za trudnice na kojem smo muz ja dobili sve potrebne informacije, u ugodnoj i opustenoj atmosferi. Uvazavaju se svi sudionici, razmijenili smo misljenja i dobiju se odgovori na pitanja te podrska i povecano samopouzdanje. Preporucam svakoj trudnici/paru da dodu te uzivaju kao i mi.
– Mateja R.


“Pohađajući trudnički tečaj i čitajući preporučenu literaturu upoznala sam drugu stranu poroda, drugačiju od one koja nam se prezentira u okolini, filmovima… Svakako preporučam trudnicama ovu vrstu tečaja jer će u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, s manjom grupom ljudi, saznati puno toga što će je učniti hrabrijom i spremnijom za porod”

– Jelena


“Dora je puno pomogla oko poroda, puna je iskustva i dobrih savjeta… Ja bi mogao samo držati za ruku i samim time porod bi trajao puno duže jer ni sad nemam pojma kaj da radim, zato hvala joj na svemu.” “Pomogla nam je svojim savjetima, da ostanem smirena što mi je olakšalo tih 19 sati iščekivanja da vidim i primim svoju bebicu. To je najljepši osjećaj na svijetu, hvala joj što je dijelila tu sreću sa mnom i mužem.”

– Hrvoje i Maja


Moja uzdanica na porodu,uz nju strah čezne, a snaga se rađa. Sasvim prirodna i puna razumijevanja pruža ženi pravu psihofizičku satisfakciju. Svakome bih poželjela da doživi ono što sam ja imala priliku doživjeti na porodu.”

– Kristina V.


Dora mi je pomogla da prebrodim traumu s prvog poroda te da doživim svoje najljepše i toliko priželjkivano iskustvo prirodnog poroda (VBAC). Motivirala me, inspirirala i educirala,bila je puna razumijevanja, ljubavi i nesebično je dijelila svoje vrijeme, iskustvo i znanje. Svoje čarobno iskustvo poroda dugujem njoj!”

– Katerina


“Dora je redovito provjeravala kako sam i kako je moja beba, iako nas je tek upoznala. U svakom trenutku Dora je znala što mi treba – i kao trudnici i kasnije kao rodilji. Većinu tih stvari je znala prije mene same. Bez njene podrške i usmjeravanja, danas se ne bih osjećala toliko zahvalna na svojem iskustvu.”

– Margareta