O meni

Moja inspiracija i nadahnuće da postanem doula su bile moje kćeri. Rodila sam dva puta, moj prvi porod je bio lijepi bolnički porod, a drugi fenomenalan kućni porod.

Nakon kućnog poroda dobila sam neku nevjerojatnu snagu, osjetila sam osjećaje koje nikada prije nisam doživjela i tim porodom sam ustvari shvatila bit poroda.

Vjerujem u to da je svaka žena posebna na svoj način i da svaka može i zaslužila je osjećati se kao najsnažnija žena na svijetu na svojem porodu i poslije poroda.

Porod bi trebao biti jedno predivno putovanje i iskustvo gdje smo najviše povezane sa sobom i svojim djetetom i moja želja je da svakoj ženi koja to želi, dam mrvicu snage i malo pogurnem da shvati da je predivna, snažna i da joj porod može biti najljepše iskustvo u životu. Iskustvo koje će možda doživjeti samo nekoliko puta, da bude zahvalna sebi i svojem djetetu na tom predivnom putovanju. Želim da se zaljubite u rađanje.

Tu sam da vam pomognem zavezati vaš “superhero cape” i da se prepustite osjećajima i samoj sebi i jednostavno uživate.

Kroz svoje iskustvo shvatila sam koliko je doula bitna i za očeve. Moja uloga je najčešće upoznati tate kroz što majka prolazi i bude prolazila, pokazati im na koji način oni mogu olakšati majci kroz trudove/nakon poroda. Predivno je dok je žena koja rađa okružena sa osobama koje su joj potpora i koje ju vole, a doula i muž su savršena kombinacija.

Također, želim vam pružiti sigurnost, ohrabrenje i pomoć u svojem postpartum dobu. Vjerujem u to da je svaka žena zaslužila nakon poroda fokusirati se na svoje dijete, dojenje i sebe. A ja sam tu da vas saslušam i pomognem vam da vam postpartum period bude jedno od ljepših tjedana u vašim životima.

Završila sam Childbirth International obuku za birth doulu i New Mothers Collective obuku za postpartum doulu, te prošla obuku za Childbirth Educator (voditeljica trudničkog tečaja) organiziranu od strane udruge RODA (roditelji u akciji) i Indo Anai. 

Zalažem se za prirodni porod, dojenje i povezujuće roditeljstvo. Imam iskustva u babywearingu, platnenim pelenama, blw načinom dohrane i ec- bespelenaštvu.

Veselim se svakoj novoj obitelji kojoj ću imati čast biti doula i zahvalna sam svima koji me odaberu da s njima proživim najljepše trenutke njihovih života.